Hrana i piće

Izrezala je LUK na četiri dijela i dodala OCAT. Minutu kasnije… Ovo je SAVRŠENO!

Luk je veoma zdravo povrće jer ima anituupalna i antioksidansna svojstva. Idealan je kao dodatak mnogim jelima. Luk možete dodavati prilikom isprobavanja novih i interesantnih recepata.

Luk - Megagiga.info

Advertisements

Recept koji ćemo vam navesti je odlična alternativa. Luk pripremljen na ovaj način je mnogo zdraviji od onog izrezanog u kolutiće, piše “Megagiga“…

Ono što vam je potrebno jesu crveni luk, maslinovo ulje i jabukovo sirće. Probajte ovaj recept i nećete se pokajati.

Pogledajte video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh