Hrana i piće

OTKRIVAMO TAJNU! Najbolju janjetinu brzo i jednostavno pripremite u svojoj pećnici!

Otkrivamo vam tajnu koju je s nama podijelila jedna vrhunska kuharica.

Janjetina - dnevno.hr

Sigurno ste se poželjeli janjetine, a ne znate koji je nabolji način da ju pripremite u svojoj pećnici. Otkrivamo vam tajnu koju je s nama podijelila jedna vrhunska kuharica, piše Dnevno.

Janjetinu možete začiniti začinima koje imate u svojoj kuhinji, sol, vegeta, papar a za savršen okus janjetine iz pećnice potreban vam je luk koji morate propasirati ili sitno isjeckati i u to dodati maslinovo ulje. Nakon toga janjetinu premažite i omotajte folijom za kuhanje. U slučaju da nemate foliju za kuhanje janjetinu možete staviti i u duboku posudu i poklopiti.

Janjetinu stavite peći na 180 stupnjeva. Tijekom pečenja janjetinu je potrebno nekoliko puta premazati smjesom od luka i maslinovog ulja. Nekoliko minuta prije kraja skinite foliju odnosno, ako ste janjetinu stavili u duboku posudu otvorite ju da bi se na kraju lijepo zapekla. Temperaturu pojačajete na 250 stupnjeva. Prilog neka bude po vašem izboru.

U slast!


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh