Bebe i djeca

Žena se porodila u snu: Priča o nevjerovatnom iskustvu jedne mame

Probudila me, pomakla prekrivač i viknula: ‘Beba je u krevetu!’

Trudnica - Ilustracija / Blogspot

Svaka mama razmišlja o tome kako će izgledati njen porođaj. U nadi da sve prođe u najboljem redu i da porođajne muke budu što manje san je svake porodilje. Takva situacija se dogodila mami Lauri Tompson iz Teksasa koja je 9. oktobra primljena u bolnicu na indukovani porođaj. Laura je stigla u 6 sati ujutro i dobila epiduralnu anesteziju oko podneva. Nakon toga se ništa nije događalo, ispričala je mama.

Ljekari su njoj i suprugu savjetovali da malo odspavaju dok ne krenu trudovi. Par je zaspao oko 22 sata, ali ubrzo ih je probudila sestra koja je ušla u sobu kako bi provjerila ima li kakvih promjena.

Probudila me, pomakla prekrivač i viknula: ‘Beba je u krevetu!’ i odmah je pozvala doktore“, istakla je mama Laura.

Na samo par trenutaka je drijemnula i rodila je sina Džonsa. Stigao je brzo i tiho na njenu lijevu nogu, a preumorna mama bebicu uopšte nije osjetila.

Iskreno nisam mislila da je to moguće. Počela sam da se smijem kad sam ga ugledala. Neopisiv trenutak“, dodala je.

Porodica Tompson je i dalje veoma uzbuđena, a 2020.godina za njih i nije ispala toliko loša, prenosi “Yumama“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh