Bebe i djeca

Tati je pokazala da ga je slušala još dok je bila u majčinoj utrobi

Nakon što se djevojčica rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagovala, kako kaže Flavio Dantas, najslađim osmijehom na svijetu.

No image - Haber.ba

Ljudi kažu da bebe ne pamte puno dok su male. Možda ne vide najbolje i vrlo su osjetljive, ali svakako mogu prepoznati zvukove dok su još u majčinom trbuhu. Ako ne vjerujete nauci, ova dirljiva priča brazilskog para podstaći će svakog budućeg roditelja da priča sa svojim nerođenim djetetom.

Tarsila Rosa i Flavio Dantas veselili su se rođenju svoje prve kćeri Antonelle. Otac je bio toliko uzbuđen da je s njom, i prije nego što se rodila, pričao svaki dan nakon što je došao s posla.

Pričao joj je dogodovštine s posla i stalno joj govorio kako ju jako vole. Potom bi pomazio trbuh svoje žene i rekao bebi da će uvijek biti tu za nju, piše “24sata“.

View this post on Instagram

Papai me dando o primeiro mama rs ?

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Iako sam Flavio nije bio siguran da će te riječi doprijeti do njegove kćeri, nije prestajao s tim. Kada je beba stigla na svijet, pokazala mu je da ga je slušala cijelo vrijeme.

Nakon što se rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagovala, kako kaže Flavio, najslađim osmijehom na svijetu.

View this post on Instagram

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️?

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Da bi njihova priča bila još posebnija za ovog tatu, Antonella je rođena 11. augusta, kada se u Brazilu slavi Očev dan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh