Bebe i djeca

Djevojčica se prvi put nasmijala nakon operacije koja joj je promijenila život

Šestogodišnja Ruskinja rođena bez usnica i brade konačno se može smijati zahvaljujući operaciji koja joj je promijenila život.

Darina Shpengler - Blogspot

Darina Shpengler podvrgnuta je 11-satnoj operaciji rekonstrukcije čeljusti u londonskoj bolnici Great Ormond Street prošloga tjedna, piše The Sun.

Liječnici nisu nikada uspjeli postaviti dijagnozu, ali vjeruju da su uzrok njenog stanja “spontane mutacije”, prenose mediji. Dosad nije mogla jesti, govoriti ni smijati se, a operacija kojoj je podvrgnuta tek je prva u nizu, prenosi Index.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh