Bebe i djeca

U MILANSKOJ BOLNICI Beba pojela džoint: Sve se desilo zbog nepažljivog ujaka

Nije reagirala na povišen glas i maženje

Beba - Twitter

Jednogodišnja beba završila je u milanskoj bolnici ”Vittore Buzzi”, gdje su ljekari nakon pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na marihuanu.

Roditelji bebe čija je majka Srbijanka, a otac Egipćanin pokušali su probuditi bebu koja je zaspala i bila u dubokom snu. Pošto nije reagirala ni na povišen glas i maženje, oni su pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa, ljekari su obavijestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Tokom istrage utvrđeno je da je roditeljima u goste došao brat bebine mame iz Srbije, za kojeg je utvrđeno da je posjedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i ljekari pretpostavljaju da je beba uzela samo malu količinu marihuane i slučajno je progutala, tako da nadležni nisu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja, dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba osjeća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još nekoliko dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh