Bebe i djeca

Nevjerovatnim refleksima spasila sinčića od pada sa stepeništa

Nadzorna kamera snimila je trenutak kad je mama nevjerojatnim refleksima uspjela spasiti sina od pada sa stepeništa četvrtog kata.

Spašavanje sina - Mirror.co.uk

Snimka iz građevinske tvrtke Monserrate pokazuje majku i njezinog sina koji izlaze iz dizala skupa s dostavljačem. Dok mama čeka nekoga da otvori vrata, znatiželjni malac vidi se može se vidjeti kako hoda do ograde stubišta i čini se da stavlja ruke na ono što misli da je ploča od stakla, piše Index.

Zatim je izgubio ravnotežu i počeo padati, no njegova mama, za koju se čini da je na telefonu, baca se preko ruba ograda kako bi zgrabila sina, što joj je i uspjelo.

Dostavljač je brzo otrčao kat ispod, a zaposlenici iz građevinske tvrtke odmah su požurili pomoći čim su shvatili što se dogodilo. Srećom, majka je uspjela zadržati sina i vratiti ga na sigurno.

Incident se dogodio u srijedu u Medellinu, u Kolumbiji. Snimka je postala viralna na društvenim mrežama i odmah je izazvala podijeljene reakcije. Neki su odmah pohvalili mamine reflekse, no bilo je i onih koji su je napali jer je bila na telefonu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh