BiH

“Kids time festival” počeo je jučer i trajat će narednih 45 dana

Jučer u popodnevnim danima svoja vrata je otvorio “Kids Time festival” na platou Skenderija i počela je najbolja energija u gradu koja će trajati 45 dana.

djeca-sport-Avaz.ba

Brojni posjetioci su uživali u radionicama, igraonici, Gumenom gradu, a djeca su konačno probali i dugo najavljivani Kids Ninja Warriors poligon, prvi u regionu!

Dok su se jedni zabavljali u igraonici uz Lego i Jumbo igračke, drugi su se šmikali i probali henna tattoo u Oriflame radionici. A svako je pronašao i ukusan zalogaj za sebe u njihovom Food i Sweet Corner-u.

– Prezadovoljni smo koliko su nam nasi sugrađani, ali i turisti ukazali povjerenje danas i odlučili da kao mjesto zabave odaberu “Kids Time Festival”. Za sutra smo također pripremili brojne radionice i mnoštvo drugih sadržaja. Sutra organizujemo i prvi rođendan jednog mališana na festivalu, tako da je odlična zabava zagarantovana – izjavila je Semina Muminović, PR festivala, izvještava “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh