Bebe i djeca

Doktori joj rekli da ne može ostati trudna, ona rodila petero djece

37-GODIŠNJOJ Cherly Dodd iz Shropshirea dijagnosticiran je sindrom policističnih jajnika s 19 godina, zbog čega joj je rečeno kako je mala vjerojatnost da će moći imati djecu, jer joj ni lijekovi nisu pomagali.

Ilustracija - Doznajemo.com

“Kad su mi liječnici rekli da neću moći imati djecu, bila sam izvan sebe, jer sam oduvijek razmišljala o tome kako ću jednog dana biti mama. Rečeno mi je da je mala vjerojatnost da ću ostati trudna prirodnim putem, a još manje da ću to moći postupkom medicinski potpomognute oplodnje”, ispričala je.

“Na kraju sam pomislila kako na ovom svijetu ionako ima mnogo djece bez roditelja kojima je očajnički potrebna ljubav i da mi ne preostaje ništa drugo nego ih posvojiti”, rekla je.

No nakon dvije godine pokušavanja, Cherly se šokirala kada je vidjela da je njen test na trudnoću pozitivan.

Rodio se Harry, pa godinu nakon toga Ellie Jayne, a potom i Annabelle četiri godine kasnije i to bez ikakvih problema.

U međuvremenu, Cherly se rastala te je 2012. ponovno zatrudnjela sa svojim novim partnerom kojem je rodila sina Freddieja i kćer Elizabeth Ann.

Chery je svoje iskustvo odlučila podijeliti na svom blogu kako bi probudila nadu i u drugim roditeljima koji se bore s problemom s kakvim se i ona sama nosila.

“Uvijek sam htjela biti mama, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ću imati tako veliku obitelj koja me u potpunosti ispunjava. Djeca su zdrava i napreduju iz dana u dan. Volim biti mama i ne bih se mijenjala ni za što na ovom svijetu”, poručila je,prenosi Index


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh