Bebe i djeca

Majka im je rekla da je vrijeme za jelo, a ono što su ova tri dječaka učinila će vas nasmijati do suza

Majka je bila sretna kada je trebala obavijestiti svoja tri dječaka (trojke) da je vrijeme za jelo, ali prije toga su morali učiniti nešto vrlo važno. Ovi preslatki dječaci, Brandon, Christian i Aiden, pažljivo su gledali kada je majka položila bočice nedaleko od njih.

magazin

Bili su gladni, ali je njihov natjecateljski duh igrao veliku ulogu u načinu na koji su došli do bočica. Prije nego je njihova majka shvatila što rade, oni su se počeli natjecati za bočice na način koji je njihovoj majci izmamio osmijeh.

Rođeni s natjecateljskim duhom, ovi su dječaci imali vlastiti plan koji je razdoblje jela pretvorio u zabavnu igru. Iako nisu dovoljno stari da uspostave pravila, nekako su uspjeli razumjeti o čemu je igra.

Majka je u čudu gledala kada su dječaci počeli vojnički puzati i natjecati se. Ohrabrujući ih da se još više zabave, reagirala je na način koji ih je još više potaknuo.

Navijala je dok su se oni borili za glavnu nagradu te je svjedočila igri koju nikada neće zaboraviti. Bilo je to urnebesno smiješno te nam je drago što je sve to uspjela snimiti,prenosi Magazin

Vanesa je sretna i ponosna majka ovih trojki. Ujedno je i njihov najveći fan.

Poslušajte kako majka ohrabruje svoje sinove tijekom njihove utrke. Šokirat će vas brzina kojom ovi dečki pužu po podu.

Nisu samo atletski orijentirani, nego su ujedno i preslatki. Čini se da su bili zaboravili da pužu prema bočicama s hranom jer su bili usredotočeni za natjecanje.

Pogledate njihovu preslatku igru u priloženom videu. Majka je čak pustila i prigodnu pjesmu u pozadini. Nećete se moći prestati smijati.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh