Posao

Vlasnik tuzlanske mesnice vrijednom radniku poklonio “golf 5”

Mirza Brajlović, vlasnik i direktor tuzlanske Mesnice “Brajlović”, nagradio je svog zaposlenika Rasudina Muhića, koji je kao poklon dobio “golf 5”.

Mirza Brajlović i Rasudin Muhić - Facebook

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću, za trud i zalaganje u firmi – objavili su na Facebook stranici tuzlanske Mesnice “Brajlović”.

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja ?

Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu…

Objavljuje Steak Butcher shop Mesnica "Brajlović" TuzlaUtorak, 13. travnja 2021.

Rasudin je uz ključeve automobila dobio i čestitku na kojoj piše: “Za 25. godina truda i nesebičnog zalaganja u firmi… U znak zahvalnosti našem vrijednom Rasudinu od direktora“.

“Golf 5” za radnika 5 plus. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati – poručio vlasnik svom radniku, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh