Posao

Projekt za podršku malim i srednjim poduzećima u BiH / Biznis nakon krize

Uslijed krize, naši biznisi su već sada ‘oštećeni’ i kratkoročno trpimo financijske gubitke.

Korištenje laptopa - Blic.rs

No, više od toga, još je jasnije da ni poslovanje nakon krize nikada viće neće biti isto.

U izazovu kratkoročnog spašavanja i dugoročnog opstanka, u novim poslovnim modelima, EBRD pokreće projekt ‘BIZNIS NAKON KRIZE’ koji financira Europska Unija.

‘BIZNIS NAKON KRIZE’ je kombinacija početnog ONLINE TRENINGA u 4 modula, praćenog sa mnogo važnijim modulom – INDIVIDUALNIM RADOM sa poduzećima, s ciljem definiranja novog /dorađenog POSLOVNOG MODELA poduzeća za budućnost i FINANCIJSKIH PLANOVA za novo doba, pojedinačno za svako poduće, te mentorstvo u trećoj fazi za sve izazove u implementaciji novog poslovnog modela.

Biznis nakon krize – R / Haber.ba

Voditelj projekta je konzultantica gđa Alma Nefić, jedna od vodećih EBRD internacionalnih konzultanata, sa iskustvom u razvoju i rastu poduzeća širom Evrope i centralne Azije, te sjevera Afrike, sa projektima u preko 15 zemalja. U BiH i regiji, gđa Nefić vodi projekte reorganizacije kompanija, unapređenja prodaje, upravljanja financijama i modelima za rast. Prethodno desetogodišnjem poduzetnišvu u konzultanskom poslu, gđa Nefić je 15 godina vodila multinacionalne i regionalne kompanije iz FMCG i financijske industrije.

U projektu će učestvovati ograničen broj poduzeća, svoje prijave možete poslati do 30.5.2020. secibova@ebrd.com ili alma.nefic@me.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh