Posao

DEČAK (8) JE NAJPLAĆENIJI JUTJUBER NA SVIJETU! Majka je dala otkaz na poslu, a njemu samo pristižu ANGAŽMANI! (VIDEO)

Amerikanac Rajan Kadži (8) iz Los Anđelesa u Kaliforniji najplaćeniji je jutjuber na svijetu sa 22 miliona dolara zarade godišnje. On na svom kanalu otvara i ocjenjuje igračke.

Američki dječak Rajan Kadži (8) iz Los Anđelesa u Kaliforniji godišnje zarađuje čak 22 miliona dolara na Jutjubu. Kadži, koji na popularnoj društvenoj mreži testira igračke, prošle godine bio je najplaćeniji jutjuber i jedan je od najmlađih bogataša na svijetu, prenosi srbijadanas.

Neverovatan uspeh

Mališanu su roditelji, majka Loan i otac Šion, u maju 2015. godine pokrenuli kanal na Jutjubu pod imenom “Rajan tojs rivju” (Rajanova ocjena igračaka). Oni svakodnevno postavljaju po jedan video-snimak na kojem Rajan otvara i testira najnovije igračke, nakon čega daje svoj sud o njima.

Dečak trenutno ima čak 21.496 miliona prijavljenih korisnika, a snimci mu ukupno imaju 31,3 milijarde pregleda. Jedan video na kojem Rajan otvara velika jaja skupio je neverovatnih 1,8 milijardi pregleda. Zbog toga je dječak prošle godine samo od reklama, pregleda i sponzorstava na Jutjubu zaradio vrtoglavih 22 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji jutjuber na svetu.

Nakon što je Rajanova priča završila na naslovnim stranama brojnih medija, njegovi roditelji ispričali su novinarima kako je sve počelo.

Rajanov vrtoglavi uspon

– 2015. godine Rajanovi roditelji pokrenuli su kanal “Rajan tojs rivju” na Jutjubu
– 21.496 miliona prijavljenih korisnika ima kanal
– 31,3 milijardi pregleda imaju ukupno svi Rajanovi video-snimci
– 1,8 milijardi pregleda ima najgledaniji snimak
– 22 miliona dolara zaradio je Rajan 2018. godine, čime je postao najplaćeniji jutjuber na svetu

Dječakova majka Loan otkrila je da je Rajan od malih nogu voleo da gleda kako se djeca igraju na popularnoj društvenoj mreži.

– Rajan je stalno na Jutjubu gledao kako druga djeca procjenjuju igračke i igraju se pred kamerama. Jednog dana mi je rekao:

– Kako to da ja nisam na Jutjubu kada su tamo svi moji drugari?

U razgovoru sa mužem odlučili smo da mu otvorimo kanal. Kupili smo prvu igračku u tu svrhu – to je bio set “lego” kockica za pravljenje vozova i ostalo je istorija – ispričala je Loan.

Ima sjajnu harizmu

Sa njom se slaže i stručnjak za internet marketing i osnivač firme “Jutjub filter” Džoš Koen.

– Rajan ima sjajnu ličnost. On je definitivno najmlađa Jutjub zvijezda koju sam ikada video. To što je taj dječak uradio potpuno je nevjerovatno – rekao je Koen.

Inače, mališan je početkom ove godine dobio novi angažman. Jedna od najvećih američkih robnih kuća “Volmart” počela je da proizvodi seriju igračaka sa Rajanovim imenom. Te igračke su odmah postale omiljene i prodate su u nekoliko hiljada primjeraka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh