Posao

Nude platu od 3800 eura, 54 dana godišnjeg, 30 dana plaćenog bolovanja, prevoz do posla

Prijave se zaprimaju do 10.09.

No image - Haber.ba

Go Global Consulting s.r.o. sa sjedištem u Pragu, za opštu bolnicu u Saudijskoj Arabiji s kanadskom akreditacijom pod ministarstvom unutrašnjih poslova, traži medicinske sestre (m/ž). Nude poslovni ugovor na godinu dana ili na dvije godine, s mogućnošću produžetka istog. Početna mjesečna neto plata iznosi impresivnih 3.800 eura!

Uz navedeno, poslodavac daje i 54 dana plaćenog godišnjeg odmora, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, pokriva zdravstveno osiguranje, osigurava plaćeni prijevoz od kuće do posla i obratno te avionsku kartu na početku i na kraju radnog boravka, kao i brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, imate završenu medicinsku školu, dvogodišnje radno iskustvo i poznajete engleski jezik, prijavite se već danas, jer ovakva prilika se ne propušta, prenosi “Byka“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh