Posao

Vlada Kantona Sarajevo traži referenta koji će joj organizovati sjednice

Vlada Kantona Sarajevo objavila je interni oglas radi zapošljavanja namještenika u Stručnoj službi Vlade.

No image - Haber.ba

Na ponudi su dva radna mjesta i to za višeg referenta za pripremanje, organizaciju i realizaciju sjednice Vlade KS, te višeg referenta za informatičke i analitičke poslove, prenosi “Klix“.

Detalje o ovom internom oglasu možete pročitati OVDJE.

“U svrhu transparentnosti i vidiljivosti objavljujemo interni oglas za popunu radnih mjesta namještenika u Stručnoj službi Kantona Sarajevo. Na interni oglas se mogu prijaviti namještenici zaposleni u državnoj upravi na svim nivoima vlasti”, kazali su u Vladi KS.

Inače, Vlada Kantona Sarajevo je na svojoj drugoj vanrednoj sjednici na samom početku mandata donijela zaključak kojim se nastavlja moratorij na novo upošljavanje na neodređeno vrijeme u svim kantonalnim organima uprave bez prethodne saglasnosti Vlade Kantona Sarajevo u periodu do 31. decembra 2019. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh