Posao

Demant iz firme “Taylor Business Solutions”: Gđa Arnautović nije prevarena, već je dobila otkaz! Evo zašto…

Povodom tvrdnji bivše uposlenice firme “Taylor Business Solutions” u Bihaću Nives Arnautović da je prevarena nakon nepuna tri mjeseca angažmana u ovoj kompaniji, na adresu “Depo” Portala upućen je demant u kome se navodi da su iznesene tvrdnje neistinite te da je riječ o kleveti.

Nina Arnautović - Facebook

“Tvrdnje bivše radnice društva ‘Taylor Business Solutions’ iznesene u navedenom članku su u cijelosti netačne, te predstavljaju klevetničke izjave jer su neistinite i nanose štete ugledu društva ‘Taylor Business Solutions’.

Advertisements

Gđa Nives Arnautović je imala zaključen ugovor o radu sa društvom koji joj je otkazan 2.3.2017. godine radi teške povrede radne obaveze, nakon što je njen partner prijetio radnicima društva i oštetio ulazna vrata na poslovnici u Bihaću i nakon što je radnica otkrila poslovne tajne i iznijela niz neistina o poslovanju društva.

Uprkos navedenom, gđi Arnautović su u potpunosti isplaćene sva naknade koje su joj pripale po osnovu rada u društvu”, navodi se u demantu koji potpisuje punomoćnik društva ‘Taylor Business Solutions’, advokat Mirna Milanović-Lalić.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh