BIZnews

Frizerland otvorio novu poslovnu zgradu

Jučer je održana svečanosti na kojoj je preduzeće Frizerland službenim označilo preseljenje centralne trgovine u novu poslovnu zgradu…

Frizerland - biznisinfo.ba

Jučer je održana svečanosti na kojoj je preduzeće Frizerland službenim označilo preseljenje centralne trgovine u novu poslovnu zgradu, koja se nalazi odmah preko puta dosadašnje trgovine u Poslovnom centru 96 u Vitezu.

Ovoj svečanosti prisustvovao je velik broj gostiju, Frizerlandovih saradnika, partnera i kupaca, frizera, kozmetičara, vlasnika poznatih salona i brojnih drugih imena iz beauty industrije.

Uz otvorenje novih poslovnih prostorija ovo je bila i prilika za proslavu 22. rođendana preduzeća.

Sve goste u emotivnom obraćanju pozdravila je direktorica Milka Toljušić koja je navela kako su radnici stup ove uspješne firme, kako bez snažnog tima Frizerland danas ne bi bio ono što jeste te posebno zahvalila svim djelatnicima i kolegama koji su ugradili dio sebe u poslovni razvitak.

Također, prigodnim govorom okupljene je pozdravio vlasnik firme Anto Toljušić koji je zajedno sa suprugom Milkom presjekom vrpce označio otvorenje nove poslovne zgrade, izvijestio je Viteški.ba.

Frizerland – screenshot

Goste je pozdravila i Marija Toljušić, najstarija od četvero djece bračnog para Toljušić, a na poseban način istaknula je ljubav i pažnju svojih roditelja uz najljepše želje za nastavak poslovanja.

Inače, Frizerland je danas vodeća kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

Nastali su 2000. godine kao malo porodično preduzeće, a konstantnim uvođenjem svjetskih trendova u svoju ponudu, s ponosom ističu kako su u vrlo kratko vrijeme postali jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru, ne samo na domaćem, nego i na regionalnom tržištu..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh