BIZnews

NLB Banka Sarajevo povodom Dana štednje priređuje predstavu za najmlađe u online formatu

Svjetski dan štednje, 31. oktobar NLB Banka tradicionalno obilježava sprovodeći aktivnosti za naše mališane kako bi ih edukovala o važnosti štednje.

NLB Banka Sarajevo povodom Dana štednje priređuje predstavu za najmlađe u online formatu - PR / Haber.ba

I ove godine, obzirom na epidemiološke okolnosti, NLB Banka simbolično obilježava ovaj dan poklanjajući predstavu najmlađima.

Pozivamo roditelje i djecu da u toplini svog doma uživaju u online predstavi “Olovni vojnik” koju je omogućila NLB Banka u saradnji sa Pozorištem mladih Sarajevo. Režiju predstave ‘Olovni vojnik‘ potpisuje Mario Drmać i bazira se na čuvenoj bajci o ljubavi koju je napisao Hans Kristijan Andersen. Olovni vojnik, snagom ljubavi koju mu je pružila balerina, pobjeđuje sve prepreke.

Predstava će biti dostupna putem stream linka koji će 31. oktobra, na Dan štednje biti dostupan na web stranici NLB Banke Sarajevo www.nlb-fbih.ba

Premijera predstave „Olovni vojnik“ je planirana za četvrtak 04.11. sa početkom u 18:00 h u Pozorištu mladih Sarajevo, nakon čega će biti dio redovnog repertoara ove kulturne institucije za djecu i omladinu.

NLB Banka. Za sve što dolazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh