BIZnews

BH kamp prikolica pobrala simpatije na sajmu u Dizeldorfu

Danas se završava Caravan Salon Düsseldorf, najveći svjetski sajam kampera i opreme za kampiranje na kojem Bosna i Hercegovina prvi put ima svog predstavnika.

Kompanija Derubis Yachts iz Viteza imala je svjetsku premijeru prve luksuzne bh. kamp prikolice Derubis Caravan i pobrala je simpatije.

Luksuznie kamp-prikolice Derubis Caravan dužine su sedam metara i širine 2,4 metra.

Prema riječima Denisa Kraljevića, direktora i vlasnika kompanije Derubis Yahts iz Viteza, Derubis Caravan je jedinstvena luksuzna kamp-prikolica, monolitna, integralna, futurističkog izgleda, luksuzne unutrašnjosti i opremljenosti, kao i dobrih voznih karakteristika.

U Derubis Yachtsu već imaju sklopljene ugovore o prodaji i mjesečno bi trebali proizvoditi od 16 do 20 luksuznih kamp prikolica, prenosi indikator.

Video prilog o promcioji Derubisove prikolici na sajmu u Düsseldorf (možete ga pogledati OVDJE naišao uje na dobar prijem ljubitelja ove vrste kamp opreme.
Neki od komentara su: “Wou, ovo je nešto zaista novo, mislim da je karavan ludilo”, “Odličan koncept, unutrašnjost vas tjera na putovanje, a struktura je drugačija”,”Drago mi je što smo vas danas osobno upoznali, samo tako nastavite”, “Ovo je revolucija u svijetu kampiranja. Odličan koncept sobe, molim vas više o tome”, “Super je što se tvrtke usuđuju biti ”drugačije”. Njemačke tvrtke trebale bi razvijati takve ideje”….


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh