BIZnews

Investitor koji želi uložiti 20 miliona dolara posjetio Visoko

Predsjedavajući “Park Group Dubai” Iftikar Jusuf (Iftikhar Yousuf) ove sedmice je posjetio Visoko, te se u Gradskoj upravi sastao sa gradonačelnikom Mirzom Ganićem i saradnicima.

Yousuf je iznio svoje ideje i namjere vezane za investiranje na području ovog grada i prezentaciju osmišljenog projekta Loulou Resorta procijenjene vrijednosti od 15-20 miliona dolara.

Gradonačelnik Ganić istakao spremnost za administrativnu podršku od strane Gradske uprave Visoko.

Nedvno smo pisali da je već počela rezervacije i prodaja objekata u naselju koje će, prema informacijama investitora, sadržavati 52 luksuzne rezidencijalne vile okružene prirodom s pogledom na slikovite krajolike, potoke i jezera.

U svakoj kući u odmaralištu Loulou stanari će uživati u svježem zraku, prirodnom osvjetljenju i imati svoj vlastiti vrt, navode u ovoj kompaniji u kojoj kažu kako su pouzdano ime s preko 25 godina iskustva u sektoru nekretnina, razvoja i ulaganja, prenosi biznisinfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh