BIZnews

“Ikea” povlači ove tanjire, činije i šolje, ako ih imate javite se za nadoknadu punog iznosa

IKEA poziva sve kupce koji poseduju tanjire, činije i šolje HEROISK ili TALRIKA da prestanu da ih koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA kako bi im bio nadoknađen pun iznos, navodi se u saopštenju ove kompanije.

IKEA - Blic.rs

– Bezbjednost je glavni prioritet kompanije IKEA i zbog toga preduzimamo mjere predostrožnosti i povlačimo iz prodaje tanjire, činije i šolje HEROISK i TALRIKA, jer se mogu slomiti i potencijalno izazvati opekotine, ukoliko se u njima nalazi vruć sadržaj. Svi naši proizvodi su testirani i u skladu sa važećim standardima i zakonodavstvom. Uprkos tome, dobili smo izvještaje o lomljenju proizvoda – saopštila je ova kompanija.

Kupci mogu vratiti HEROISK i TALRIKA u IKEA robnu kuću Beograd kako bi im bio nadoknađen pun iznos. Nije neophodan nikakav dokaz o kupovini, poput računa.

– Izvinjavamo se zbog bilo kakvih neugodnosti koje ovaj opoziv može prouzrokovati – navela je Ikea u saopštenju, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh