BIZnews

Instagram izazov kojem ni Ivana Macanović nije mogla odoljeti

Izazov uključuje dobru volju, spretnost i bočicu Dukat b-Aktiva.

Ivana Macanović - PR / Haber.ba

Budite zdravi i fit uz novi Instagram izazov.

Posljednjih dana društvenim mrežama se širi izazov koji zahtijeva izuzetnu spretnost i koordinaciju pokreta, predanost zadatku i naravno, odlučnost kakvu imaju pravi sportisti. I oni mali i oni veliki.

Najpoznatiji influenceri iz Bosne i Hercegovine, među kojima su Ivana Macanović, Ilda Humić, Amer Kadić, Mybosnianhome, Davor Gerbus, Dejana Rosuljaš i Ivan Đokić nisu odolili izazovu koji nije nimalo jednostavan – popiti bočicu omiljenog i zdravog mliječnog napitka Dukat b-Aktiv upotrebljavajući samo – svoja koljena!

Ko je u izazovu zasjao, ko je izazov shvatio ozbiljno i pripremao se kao Rocky Balboa, a kome nije pošlo za rukom ispuniti zadatak pogledajte na Instagram profilima navedenih influencera. Napominjemo, još se možete uključiti u izazov i osim osjećaja nepobjedivosti, možete osvojiti i six pack b-Aktiva – mliječnog napitka punog probiotika s puno benefita za vaš imunitet i zdravlje.

Zašto baš b-Aktiv?

Zato što je Dukat b-Aktiv sjajan izbor za vaš organizam – sadrži jogurtne kulture i probiotske bakterije LGG! Dokazano je da redovno konzumiranje b-Aktiva pomaže normalnom održavaju funkcije imuniteta, a onima koji žele (p)ostati u dobroj formi svakako je „must have“ na jelovniku.

Influenceri znaju kako najbolje i najlakše biti u dobroj formi, očuvati zdravlje i dobar izgled – u kombinaciji vježbanja i unosa dovoljne količine zdravih probiotičkih kultura koje osigurava b-Aktiv. A upravo tu kombinaciju nudi ovaj, sada već viralni izazov. Pridružite se svojim omiljenim influencerima i usput osvojite vrijednu nagradu.

Ilda Humić – PR / Haber.ba

Dejana Rosuljaš – PR / Haber.ba

Amer Kadić – PR / Haberba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh