BIZnews

Sparkasse Bank – Iznenadi sebe popustima

Sparkasse Bank nastavlja sa akcijama popusta za online kupovinu,
koje korisnicima Mastercard Shop&Fun i Revolving kartica pružaju još povoljnije ponude,
dostupne iz udobnosti njihovog doma.Ovog puta korisnike navedenih kartica očekuju popusti na web trgovinama: Tehno Mag,Peko i Vitapur, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Pri plaćanju Sparkasse Mastercard karticama Shop&Fun i Revolving, kupci će moći ostvariti 15% popusta na široki asortiman web shopa Tehno Mag, kao i na bilo koji proizvod iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. u web trgovini Peko. Na web trgovini Vitapura, očekuje ih popust od 10%, a za sve narudžbe na pomenutim trgovinama obezbijeđena je i gratis dostava na kućnu adresu. Akcija popusta započinje danas i traje do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pored kontinuiranih akcija popusta pri online kupovini,
pružaju i maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard.
U zavisnosti od vrste kartice, način otplate se razlikuje.

Uz Shop&Fun karticu iznos potrošen na bilo kojem prodajnom mjestu kao i web trgovinama se otplaćuje na rate, a prema definiranim profilima koje klijent uređuje u skladu sa svojim potrebama. Kartica pruža mogućnost odabira rata za svaku pojedinačnu kupovinu, i to do maksimalno 36 rata. Upravljanje raspoloživim kapacitetom za otplatu na kartici kao i prijevremenim zatvaranjem utrošenih sredstava, klijentu je dostupno u svakom trenutku, bezpotrebe dolaska u poslovnicu, koristeći mBanking uslugu banke. Mastercard Revolving kartica sa druge strane nudi mogućnost mjesečne otplate procenta ukupno potrošenog iznosa, i to 4%.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh