BIZnews

NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

Nova poslovnica NLB Banke d.d., Sarajevo otvorena je jučer u sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika u ulici Bulevar Meše Selimovića 2B. Ova savremeno uređena poslovnica NLB Banke u naselju Otoka je namijenjena za obavljanje svih bankarskih usluga na jednom mjestu, koja će klijentima omogućiti jednostavnije, efikasnije i brže poslovanje.

NLB Banka / PR - Haber.ba

Novootvorena poslovnica je izgrađena prema modernom konceptu i savremenom uređenju za jednostavniju komunikaciju gdje će klijenti moći obavljati svoje svakodnevne finansijske transakcije ali se i detaljno upoznati sa ponudom Banke. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati.

„Izuzetno mi je drago što smo proširili našu poslovnu mrežu na području Sarajeva, otvaranjem nove poslovnice koja je u potpunosti opremljena po NLB korporativnim standardima. Ovom prilikom pozivamo sve građane sa područja Opštine Novi grad da se u prijatnom ambijentu novootvorene poslovnice na Otoci upoznaju sa našim ljubaznim kolegama. Dobro došli ste u NLB Banku. ”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

U sklopu nove poslovnice klijentima je 24 sata na dan dostupan i bankomat za beskontaktno podizanje gotovine bez naknade.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh