BIZnews

Izvučeni dobitnici nagradne igre „Visa karticu provuci i skuter odvuci“

NLB Banka d.d., Sarajevo zajedno sa Visa kartičnom kućom, u periodu od 15.09. do 31.10. je za klijente organizovala nagradnu igru pod nazivom„Visa karticu provuci i skuter odvuci“, a proteklih dana izvučeni su dobitnici kojima su i uručene vrijedne nagrade.

NLB Banka , dodjela nagrada / PR - Haber.ba

Tako je pet električnih skutera otišlo u ruke Šabana Jusića iz Živinica, Sedina Bezdroba iz Sarajeva, Željke Primorac iz Ljubuškog, Nedima Selimovića iz Tuzle i Hatidže Sakić iz Živinica. Fitness satove dobili su Denis Jurić iz Živinica, Senad Dizdarević iz Bihaća, Jasmin Bešlija iz Goražda, Zehra Ganić iz Gradačca i Adnan Mulalić iz Tuzle, a fitness narukvice osvojili su Hana Kadrić iz Siminog Hana, Adaleta Sarunović iz Tuzle, Jasmina Skokić iz Tuzle, Šemsa Džafić iz Čelića i Haris Heco iz Zenice.
U nagradnoj igri mogli su učestvovati svi klijenti NLB Banke koji su izvršili najmanje tri transakcije Visa Classic, Visa Gold i Visa Electron karticama NLB Banke na bilo kojem prodajnom mjestu.

NLB Banka /Dodjela nagrada – PR – Haber,ba

NLB Banka kontinuirano sprovodi aktivnosti kojima nagrađuje svoje klijente za ukazano povjerenje, a ovaj put su to uradili u saradnji sa kompanijama Visa, eKupi.ba i BeeBee, servisom električnih romobila.

Dodjela nagrada / PR – Haber.ba

‘’Nadamo se da će ove nagrade potaknuti naše klijente da više koriste alternativna sredstva prevoza, izbjegavajući svakodnevne gužve, te da i dalje koriste Visa kartice za plaćanje, jer ne samo da je to brz i jednostavan, već je i siguran način plaćanja’’, poručuju iz NLB Banke.

Dodjela nagrada / PR – Haber.ba

Dodjela nagrada / PR – Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh