BIZnews

Kineski NFC “nadograđuje” mostarski Aluminij

M.T. Abraham Group i njihova članica Aluminij Industries potpisali su strateški sporazum o saradnji s China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering & Construction Co (NFC).

vijesti

Strateški partneri će udružiti snage u reaktiviranju i nadogradnji mostarske tvornice aluminija i to strateško partnerstvo udružit će znanje, stručnost, i resurse za povećanje i optimizaciju proizvodnje lijevanja trupaca, navodi se iz Aluminij Industries.

– China Nonferrous Metal Industry’s Foreign engineering & Construction Co. je ugledno međunarodno i ekološki osviješteno poduzeće sa naučno potkrijepljenim sistemom upravljanja, visokokvalificiranim inženjerima, i opširnim znanjem u aluminijskoj industriji – rekao je izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industries Amir Gross Kabiri.

Po njegovim riječima, sporazum je još jedna prekretnica na putu repozicioniranja Aluminija kao globalnog aluminijskog lidera.

Quin Junman, predsjednik China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering and Construction Co naglasio je kako to poduzeće pokriva spektar izvođenja projekata obojenih metala uključujući inženjering, savjetovanje, opskrbe opremom, te instalacije, i tehničke potpore širom svijeta.

– Vidimo M.T. Abraham Group i njenu članicu Aluminij Industries kao obećavajuću priliku za saradnju između organizacija sa zajedničkim vrijednostima, dugoročnom vizijom i ciljevima – poručio je Junman, prenosi indikator.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh