BIZnews

Sparkasse Bank prisutna 24h na Online Regionalnom Sajmu poslova

Od 07.-14. oktobra Sparkasse Bank je svim zainteresovanim kandidatima, koji vjeruju u sebe i žele postati dio ovog tima, dostupna 24h na virtuelnom Regionalnom Sajmu poslova putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.

Lejla Mulalić - PR / Haber.ba

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je za posjetioce aktivan 0 do 24, i nudi mogućnost pregleda mnogobrojnih otvorenih pozicija kod poslodavaca, ali i direktnu komunikaciju sa istima.

Sparkasse Bank BiH već dugi niz godina daje prilike mladim ljudima i kroz timove stručnjaka uspješno ih mentoriše pružajući im mogućnost da se sretnu sa izazovima realnog tržišta. Mi vjerujemo u mlade ljude, prepoznajemo talente, razvijamo naše zaposlenike i uspješno integrišemo potencijale u poslovnu zajednicu. Virtuelni sajam izvrsna je prilika za poslodavce da pronađu potencijalne zaposlenike za svoj tim, ali i za kandidate koji mogu da komuniciraju sa poslodavcima u realnom vremenu, i svoj prvi razgovor za posao obave iz udobrnosti vlastitog doma i to uz samo nekoliko klikova.“, izjavila je Lejla Mulalić, Direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima.

Na online štandu Sparkasse Bank https://ba.regionalnisajamposlova.com/pavilion/Financije/stand/first svi zainteresovani kandidati koji žele postati dio tima mogu dobiti sve informacije o otvorenim radnim pozicijama, programima plaćenih studija i stipendija, kao i direktno putem Chat-a komunicirati sa predstavnicima Sparkasse Bank.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh