BIZnews

Kompanija u BiH nagradila radnike sa ukupno 440.000 KM

Za predanost radu i nesebično zalaganje tokom epidemije, zaposlenici kompanije dm drogerie markt BiH, dobili su novčanu nagradu u vidu dm poklon kartica vrijednosti od 400 KM.

Novčanik - Ilustracija/Blogspot.com

– Mnogi zaposlenici u dm-u su tokom epidemije bili izloženi posebnim fizičkim, psihičkim i finansijskim izazovima, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kao poslovna zajednica smatramo svojom odgovornošću da u okviru naših mogućnosti damo podršku svakom pojedincu i nagradimo doprinos zajedničkom uspjehu u izazovnim vremenima. Stoga smo u ovo posebno priznanje zaposlenicima investirali ukupno 440.000 KM – poručio je Damir Šlosel, direktor dm-a BiH.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja.

Danas imaju 768 zaposlenika i 78 prodavnica u 44 grada te distribucijski centar u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 188,2 miliona KM, prenosi biznisinfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh