BIZnews

Uzbudljive poduzetničke i freelancing priče kao poziv na upoznavanje s coworking konceptom

Da početak jeseni nikako ne mora biti sumoran i dosadan, dokazat će INTERA Tehnološki Park organizacijom prve Freelancing & Coworking konferencije u Mostaru!

Freelancing & Coworking konferencija / INTERA Tehnološki Park - PR / Haber.ba

Već u prvim danima ovog godišnjeg doba, točnije u četvrtak, 24.9.2020. godine s početkom u 11h, pričat će se o poduzetništvu, digitalnim nomadima, radu na daljinu i mnogo čemu drugom. Znate što je najbolje? Nije nužno da budete u Mostaru da biste slušali o ovim temama!

Razgovori, predavanja i panel diskusije: Zajamčena dobra zabava kroz bogat program konferencije

Konferencija, na koju se možete prijaviti ovdje, započet će pozitivnim pričama ispričanim u INTERA Tehnološkom Parku u prethodnom periodu, odnosno primjerom mladih djevojaka u kojima je predavač jedne od obuka na kojoj su sudjelovale pronašao buduće radne kolegice. Program će se nastaviti izlaganjem Benjamina Bajramovića koji će se dotaknuti svoje bogate freelancing karijere u kojoj je već godinama zadužen za PR Exit festivala, ali i za komunikacijske aktivnosti različitih poduzeća i projekata. Da se trudom i zalaganjem može ostvariti ono o čemu se sanja, svojom pričom će dokazati Dijana Tepšić, osnivačica i kreativna direktorica agencije Play Team. Prije kratke pauze za kavu Boris Čerkuč će moderirati panel diskusiju koja će predstaviti coworking prostore kao mjesta razvoja karijere pojedinaca. Ovim panelom će konferencija poprimiti i regionalni karakter – o coworking prostorima će pričati i Aleksandar Janičić iz Code Hub-a Nikšić te Renata Marušić iz Code Hub-a Zadar i Coin coworkinga, a pridružit će im se i domaće snage Jovana Musić iz sarajevskog HUB-a 387 i Andrea Perić iz Code Hub-a Mostar. Putovati svijetom i raditi svoj posao bez ograničenja ponekad se čini nestvarno, a upravo o tom iskustvu će pričati Robert Dacešin koji stoji iza bloga Rio – priče s putovanja. Druženje će se završiti novom panel diskusijom na kojoj će Haris Osmanbegović iz Ministry of Programming, Mirza Alendar, freelancer, Jovana Romčević Šukalo iz My Art Momentum i Boris Petrović iz poduzeća Lanx s moderatorom razgovarati o radu na daljinu i pozitivnim stranama korištenja coworking prostora.

Prilagodba „novom normalnom“: Požurite s prijavom

Želite ove predavače upoznati uživo? Možete ako požurite i već danas rezervirate svoje mjesto u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka. Ne zaboravite da će za sve zainteresirane biti osiguran taxi prijevoz iz središta grada do mjesta održavanja. Ipak, imajte na umu da je broj mjesta u dvorani ograničen s ciljem poštivanja svih epidemioloških mjera. Ali ne brinite! Ako ne možete biti u dvorani, za vas je osiguran prijenos putem internetske platforme. Važno je samo da se prilikom prijave izjasnite na koji način želite sudjelovati.

Trideset mjeseci je prošlo otkad su otvaranjem Code Hub-a Mostar i freelanceri u Mostaru dobili idealno mjesto za rad. Od tog trenutka pa sve do danas, INTERA Tehnološki Park radi na promociji freelancing i coworking koncepta, a s istim ciljem je pokrenuo i projekt FREECO financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država kroz koji se organizira i ova konferencija. Niz promotivnih događaja i radionica obilježio je godinu dana implementacije, a ova konferencija će biti svojevrsni vrhunac zanimljivog i dinamičnog perioda. Zato, brzo na link i osigurajte svoje mjesto na njoj. Vidimo se!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh