BIZnews

Prema izboru bh. potrošača: Herbalife Nutrition osvojio certifikat kvaliteta QUDAL- QUality meDAL

Herbalife Nutrition osvojio je certifikat kvaliteta QUDAL- QUality meDAL – u kategoriji zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti.

Naime, Herbalife Nutrition Formula 1, proizvod je koji potrošači prepoznaju kao dodatak ishrani za regulaciju tjelesne težine koji, prema njihovom ličnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju njihovih bližnjih, nudi najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu. To je potvrdilo zadnje istraživanje kvaliteta QUDAL QUality meDAL, u kojem se mjerilo isključivo iskustvo, mišljenje i percepcija ispitanika o kvalitetu ponude proizvoda i usluga na bosanskohercegovačkom tržištu.

„Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu nagradu koja zapravo potvrđuje da Herbalife Nutrition nudi visokokvalitetne proizvode koji ljudima pomažu u postizanju ciljeva vezanih uz regulaciju tjelesne težine. Uvjeren sam da će nam ovaj certifikat pomoći u daljnjem građenju reputacije našeg branda na bosanskohercegovačkom tržištu te zahvaljujem svim ispitanicima koji su glasali i koji su kao svoj odgovor naveli upravo Herbalife. Također bi zahvalio i našim nezavisnim distributerima čiji pristup i usluga koju pružaju kupcima, zasigurno dodatno utječu na percepciju samih potrošača. Jer iskustvo osobnog pristupa koje naši nezavinsi distributeri daju, nadilazi samu prodaju proizvoda, ono uključuje motivaciju i podršku koja potrošačima daje samopouzdanje za promjenu na bolje.“ – izjavio je Goran Nikolić, Generalni direktor za Jugoistočnu Europu.
Cilj međunarodnog projekta QUDAL – QUality meDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom izboru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.
Istraživanje QUDAL – QUality meDAL provodi se u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).
Istraživanje za 2020/2021 godinu provela je švicarska kuća ICERTIAS na uzorku od 1.200 ispitanika u aprilu 2020., i to prema inovativnoj CAWI – DEEPMA metodi (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).
Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele, ili snagu branda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

Nova Formula 1 – Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti
Bogat i kremast šejk odličnog okusa, priprema se za čas. Nudi izvrsno uravnotežene visokokvalitetne proteine i esencijalne makronutrijente i mikronutrijente – zbog čega i predstavlja odličnu zamjenu za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti. Proizvod je bez glutena te sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu, a njegova konzumacija osigurava više od 1/3 preporučenog dnevnog unosa vitamina i minerala po obroku. Formula 1 šejk možete pronaći u različitim uzbudljivim okusima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh