BIZnews

Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

Kampanjom pod sloganom „Sada lakše je“, Sparkasse Bank je tržištu predstavila novu ponudu nenamjenskih kredita, koji kroz akcijske uslove omogućavaju klijentima da objedine svoje postojeće obaveze u jednu povoljniju ratu.

Akcijski kredit je dostupan u iznosima do 50.000KM uz fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do 10 godina, a vezan je za nagradni program usmjeren na promociju domaćih brendova i podršku bh. privredi te korisnici kredita mogu osvojiti tri putovanja na atraktivne turističke destinacije unutar BiH i 50 poklon paketa domaćih proizvoda.

„Negativni ekonomski efekti globalne pandemije donose finansijske izazove za sve nas, kako na pojedinačnom, ličnom planu, tako i za privredu u cjelini. Naša uloga je da podržimo naše klijente u iznošenju tih izazova na najbolji mogući način, tako da smo se odlučili za promociju proizvoda koji im može donijeti određeno finansijsko rasterećenje i povratak u svakodnevnicu. Finansiranje do 50.000 KM sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 10 godina, ima za cilj da našim klijentima omogući pristup dodatnom izvoru sredstava ili objedinjenje više nepovoljnih rata i obaveza u jednu povoljniju. Osim toga, kroz nagradni program klijente želimo nagraditi za njihovu lojalnost, ali i poslati poruku podrške domaćoj privredi koja je u ovom momentu tako neophodna. U ovoj kampanji smo se fokusirali na korištenje domaćih brendova i promociju bh. trurističkih potencijala, i to je samo jedna u nizu aktivnosti koje namjeravamo usmjeriti u promociju proizvoda sa 387 predznakom“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

Novu ponudu kredita Sparkasse Bank prati nagradni program u trajanju do 31.08.2020. godine, u kojem klijenti koji realiziraju kredit mogu osvojiti tri putovanja unutar Bosne i Hercegovine – boravak na moru u Neumu, planinsku idilu Jahorine te zdrav, porodični odmor u šumskoj oazi Tarčin Forest Resortu MGallery by Sofitel. Osim toga, Banka će svoje korisnike kredita nagraditi i sa 50 poklon paketa domaćih proizvoda u iznosu od 100 KM.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh