BIZnews

Nova nagradna igra Sparkasse Bank “Karticom plati, pola vrati”

Kupovinom kreditnim karticama do vrijednih nagrada.

Nova nagradna igra Sparkasse Bank - PR / Haber.ba

Sparkasse Bank svim trenutnim i budućim korisnicima Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica pruža mogućnost da pored bezbrižne kupovine na prodajnim mjestima ili putem interneta, osvoje i 100 KM. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je izvršiti plaćanje u iznosu od 200KM i više, a svake sedmice slučajnim odabirom izvlačit će se 10 dobitnika nagradnog iznosa.

Nagradna igra će trajati 10 sedmica, tačnije do 31.08.2020. godine, u kojoj će se nagraditi stotinu klijenata.

Nova nagradna igra Sparkasse Bank – PR / Haber.ba

Pored ove nagradne igre koja svakako nudi dodatnu vrijednost pri korištenju kartica iz Mastercard® programa, njihove osnovne funkcionalnosti pružaju korisnicima mnoge pogodnosti.

Kupovina putem interneta obezbjeđena je 3D Secure Standardom, koji klijentima pruža najviši nivo zaštite, a beskontaktna opcija nudi brzo i jednostavno plaćanje na gotovo svim prodajnim mjestima.

Shop&Fun Mastercard kartica korisnicima nudi obročnu otplatu do 36 rata, a do 12 rata bez kamata, te odgođeno plaćanje do 50 dana, dok Revolving kartica omogućava korištenje revolving kreditnog limita, uz otplatu 4% duga na mjesečnom nivou.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh