BIZnews

Limene garaže iz Cazina na tržištu širom Njemačke

2Poznato je da Nijemci imaju visoke standarde i čast nam je da naše garaže zadovoljavaju sve njihove zahtjeve”.

Limene garaže iz Cazina - PR / Haber.ba

U Sarajevu i svim većim bh. gradovima posljednjih godina zabilježen je povećan broj automobila na ulicama, što automatski znači veliki problem oko parking mjesta, ali i manjak garaža za parkiranje na duže vrijeme.

Limene garaže iz Cazina – PR / Haber.ba

Originalno rješenje za ovaj problem parkiranja – limene auto-garaže ponudila je firma Limometal d.o.o., prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH, koja je jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova. Nakon što su njihove garaže postale hit u regiji, polako osvajaju i evropsko tržište.

Limene garaže iz Cazina – PR / Haber.ba

– Ponosni smo na činjenicu da će naše garaže uskoro naći svoje mjesto širom Njemačke. U završnim smo pregovorima sa partnerima iz ove zemlje. Poznato je da Nijemci imaju visoke standarde i čast nam je da naše garaže zadovoljavaju sve njihove zahtjeve – kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Prioriteti Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da i kada je u pitanju ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu. Glavne karakteristike auto- garaža su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sistemu ‘uradi sam’, za koju je potrebno 3 sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na Youtubeu.

– Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja i samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Garaže proizvodimo isključivo s pocinčanim limom, odnosno ne nudimo je u bojama. Trenutno prodajemo garažu od 6 m, odnosno u dimenzijama 6x3x2- govori Mulalić.

Limene garaže iz Cazina – PR / Haber.ba

Limene garaže iz Cazina – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh