BIZnews

Radnici BH Telecoma učestvovali u uređivanju dvorišta u kojem vrijeme provode štićenici Udruženja „Sunce“

Radnici BH Telecoma zajedno sa članovima UG „Opine“ , UG „Brankovac“ , UG „Nova snaga“ i članovima humanitarne organizacije „Merhamet“ su jučer,11.06.2020. godine zajedničkim snagama uredili dvorište u kojem vrijeme provode štićenici Udruženja „Sunce“ .

Akcija Sunce / PR - Haber.ba

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija, jučer je prisustvovala akciji čišćenja i uređenja dvorišta ispred prostorija Udruženja za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama “Sunce” Mostar.

Akcija Sunce / PR – Haber.ba

Radnici BH Telecoma zajedno sa članovima UG „Opine“ , UG „Brankovac“ , UG „Nova snaga“ i članovima humanitarne organizacije „Merhamet“ su zajedničkim snagama uredili dvorište u kojem vrijeme provode štićenici Udruženja „Sunce“.

Akcija Sunce / PR – Haber.ba

Dobra atmosfera, druženje i smijeh su bili neizostavan dio ovakve akcije.

Štićenici Udruženja „Sunce“ su prigodnim poklonima, čiji su kreatori oni sami zahvalali na pomoći koja njima mnogo znači.

Akcija Sunce / PR – Haber.ba

Svakog petka počevši od 19.06. do 10.07.2020. godine u periodu od 10.00h do 13.00h ispred prostorija BH Telecoma na adresi Braće Fejića bb i Sjeverni logor bb moći ćete kupiti ručne radovih ovih hrabrih ljudi, boraca.

Akcija Sunce / PR – Haber.ba

Akcija Sunce / PR – Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh