BIZnews

UniCredit Mastercard kartice odobravaju popust od 15% na online kupovine kod odabranih trgovaca

Internet trgovine trgovaca Domod, Penny plus, Imtec i Orea Bazaar; Posebne pogodnosti iskoristite u periodu od 21.5. do 21.6.2020. godine.

Online kupovina - PR / Haber.ba

Kupovinom sa Mastercard karticama, iz udobnosti doma putem internet trgovina, klijenti UniCredit banke ostvaruju popuste od 15% kod sljedećih trgovaca: Domod, Penny plus shop, Imtec i Orea Bazaar.

Situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa utjecala je na svakoga od nas pojedinačno, mijenjajući naš svakodnevni život, način rada, kao i međusobne odnose. Uvažavajući potrebe klijenata da osvježe svoje domove u proljetnim mjesecima i potrebu da se smanjeno kreću, UniCredit Bank i Mastercard pružaju mogućnosti popusta na cijeli asortiman partnerskih trgovaca: Domod i Penny plus.

UniCredit Mastercard kartice dodatno nude povoljniju ponudu originalnih proizvoda sa lokalnom etiketom putem prve i jedine OREA online platforme za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda u regiji. Bogatstvo OREA online platforme ogleda se u 68 trgovina, sa preko 1.500 unikatnih predmeta.

Kako je rad na daljinu postao dio svakodnevnice, važno je stvoriti bolje uslove za rad od kuće kako bi se isti nesmetano i kvalitetno obavljao. Internet trgovina domaće kompanije Imtec, specijalizirana za IT opremu, nudi puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka.

Za sve kupovine putem online platformi partnera trgovaca, obezbijeđena je i dostava na kućnu adresu. Izlaske iz kuće trebamo svesti na minimum, ne izlagati se bespotrebnom riziku i iskoristiti posebne pogodnosti sa UniCredit Mastercard karticama u periodu od 21.5. do 21.6.2020. godine, za online kupovinu.

Osim pogodnosti za klijente, važno je istaći da UniCredit Bank na ovaj način nastoji unaprijediti zajednicu u kojoj živimo, te osnažiti lokalnu ekonomiju, pružajući podršku malim poduzetnicima, domaćim kompanijama i kreativcima.

Više informacija pronađite na web stranici UniCredit Bank.

I najvažnije, ostanite u kući, sigurnije je i jeftinije!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh