BIZnews

“Takmičenje” pumpadžija – Nezapamćeno niska cijena goriva u Travniku stvorila kolonu automobila

Cijena nafte na svjetskom tržištu dovela je do naglog pada i na bh. benzinskim pumpama, a sudeći prema snimku koji stiže iz Travnika, benzinske pumpe se skoro pa takmiče u spuštanju cijena.

No image - Haber.ba

Kolone vozila zabilježene su na benzinskoj pumpi TiOil pored magistralnog puta M-5 iz pravca Vlašića prema Travniku, a kolone vozila koje već nekoliko sati otežavaju odvijanje saobraćaja napravljene su zbog cijene goriva od 1.21 KM po litru, prenosi “Klix“.

Do prije nekoliko dana slične gužve zabilježene su i ispred benzinske pumpe ABA u Travniku, koja se nalazi nekoliko stotina metara niže od TiOila gdje je i danas cijena goriva, druga najniža u ovom gradu, i to 1.41 KM po litru.

Ipak i na jednoj i na drugoj benzinskoj pumpi zabilježene su najniže cijene goriva u srednjoj Bosni što je sigurno ponajviše obradovalo vozače motornih vozila.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh