BIZnews

Kompanija u BiH podgila plate radnicima u doba pandemije

Brčanska kompanija Ražanica d.o.o. je za svoje uposlene podigla plate u doba pandemije, kako bi na neki način pomogla svojim radnicima koji su direktno izloženi potencijalnoj zarazi u svojim trgovinama i onima koji rade u transportu i dostavi proizvoda.

Novac - Magazin.ba

Umjesto da smanjimo obim posla kao neke kompanije, mi smo ga proširili, otvorili smo i četvrti segment prodaje, na našoj platformi ZIRA.PRO pomažemo da u ovo doba građani budu snabdjeveni za svoje kućne i ostale potrebe, bez da moraju izlaziti iz kuće. Od sada je moguće iz kuće jednostavno naručiti sve proizvode koje mi dostavljamo na adrese, ubrzano radimo i na tome da korisnici iz drugih država mogu npr. svojim roditeljima poručiti i putem paypal sistema te na taj način izbjeći sve neugodnosti za njihove roditelje u vrijeme krize – izjavio je on.

Oni koji žele da iz topline svog doma poruče nabavku za svoje kućanstvo jednostavno mogu posjetiti web trgovinu na zira.pro, piše “Otisak“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh