BIZnews

HaberTV: U Sarajevu održan Kućni HoReCa Sajam

U organizaciji HoReCa centra koji postoji već godinu dana na bh. tržištu danas je u Sarajevu održan „Kućni HoReCa sajam“.

Na sajmu se predstavilo sedam firmi koje čine HoReCa centar i to: B plus Sarajevo, iLighting Sarajevo, Sqs Sarajevo, Inoxoprema Sarajevo, Fiskus Kiseljak, Sinkromo Mostar, Scp Mostar i Beosmart Beograd.

Također, učešće na Sajmu je uzela i firma Veito koja je odnedavno dio HoReCa centra”, kazala je Rodić, te napomenula kako su se posjetioci mogli upoznati i sa novitetima u izgradnji stolica sa vrhunskim materijalima, novim mikserima koji zadržavaju kvalitet i sve minerale.

Posjetioci sajma su se mogli upoznati i sa novitetima u izgradnji stolica sa vrhunskim materijalima, zatim, predstavljeni su razni noviteti, kao mikser koji zadržava kvalitet i sve potrminerale.Važno je napomenuti da od danas traje sajamski popust, koji će na radost naših vjernih kupaca trajati cijeli mjesec mart.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh