BIZnews

UniCredit Visa kartice: Na više od 5.000 prodajnih mjesta mogu se vršit otplate do 24 rate

• Kupovina sa popustom i za plaćanje na rate, bez kamata i naknada za klijente Visa kartica UniCredit Bank do 31.3.2020.
• Ponuda se odnosi na Visa Classic, Visa revolving i Zlatnu Visa karticu.

UniCredit VISA 2020

Nagovještaj proljeća pokreće i planove o uređenju doma, novom kućanskom aparatu ili obnavljanju garderobe. Kupovinom sa Visa karticama UniCredit Bank na više od 5.000 prodajnih mjesta moguće je izabrati otplatu do 24 rate i to bez kamata i naknada! Dodatno, UniCredit Visa kartice osiguravaju posebne popuste od 5 – 15% kod partnera za sve kupovine – na rate ili za jednokratna plaćanja, kako bi kupovina bila još jednostavnija.

Listu partnera i popusta možete vidjeti u tabeli ispod:

UniCredit banka- tabela

Popusti se odnose na neakcijski i nesniženi asortiman. Popusti se ne mogu kombinirati s popustima po drugim osnovama.

Više detalja o trgovcima koji omogućavaju obročnu otplatu, kao i asortimanu i prodajnim mjestima trgovaca na kojima možete ostvariti popust Visa karticama potražite na web stranici UniCredit Bank.

„Nastojimo na efikasan i jednostavan način ponuditi pogodnosti svojim klijentima. Korak po korak sve je moguće i sigurni smo da uz pravu podršku i ohrabrenje mnoge želje neće ostati neispunjene, jer sa UniCredit Visa karticama je moguće pronaći najlakši put do zvijezda i ostvarenja svega što vam je važno.“ – izjavili su iz UniCredit Banke.

O UniCredit Bank
S ukupnom aktivom od 6,16 milijardi KM i kapitalom od 865,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 75 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2019.)

O UniCredit Grupi
UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.
UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država. UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh