BIZnews

Sinkromo, jedna od najuspješnijih mostarskih kompanija: Osvježenje u vašim domovima i lokalima

Kompanija Sinkromo iz Mostara uspješno posluje već 16 godina.

Kompanija Sinkromo - PR / Haber.ba

Na samom početku osnovna djelatnost bila je distribucija namještaja od tilovine za region, sa akcentom na opremanje ugostiteljskih objekata. Sinkromo tokom posljednjih deset godina lider je u distribuciji namještaja za opremanje hotela, restorana, kafića, klubova, slastičarni i objekata srodnih djelatnosti…

Također kompanija Sinkromo je redovni izlagač na svim jačim regionalnim sajmovima, sa preko 60 izlaganja do sada…

Kompanija Sinkromo – PR / Haber.ba

Nudi ogroman izbor namještaja po potrebi, te projektovanje uz asistenciju arhitekata i dizajnera.

Kompanija Sinkromo – PR / Haber.ba

Kompanija Sinkromo – PR / Haber.ba

Osvježenje u vašim domovima i lokalima – PR / Haber.ba

Kostantno praćenje trendova, proširenje asortimana, izuzetan kvalitet proizvoda uz što pristupačnije cijene, modifikovane za naše tržište, te kompletan namještaj izrađen od visokokvalitetnih sirovina i materijala naša su ponuda, ističe vlasnik Hanis Plosko.

Kompanija Sinkromo PR/Haber.ba

Kompanija Sinkromo – PR / Haber.ba

Moto kompanije glasi: “Trudimo se obezbjediti i dovesti sve svjetske trendove, te design i kvalitet po što povoljnijim cijenama“.

Kompanija nudi i mogućnost narudžbi za kućni namještaj (komodno), te se u turbulentnim vremenima trudi unijeti dašak svježine i duha u domove i lokale.

Kompanija Sinkromo – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh