BIZnews

Podrumi “Vukoje 1982” iz Trebinja najbolja vinarija u regionu

Vinarija Podrumi “Vukoje 1982” iz Trebinja nastavlja osvajati nagrade i priznanja širom regiona.

Podrumi "Vukoje 1982" - PR/Haber.ba

Ova uspješna vinarija tako je na prvom “Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu” zasluženo dobila priznanje za najbolju vinariju regiona.

Ovo je novi poticaj u trenutku kad kreće berba i ona može donijeti samo dodatnu dobru energiju. Ova nagrada je najbolje priznanje za sve naše radnike u našoj vinariji. Nije mala stvar kada u tako jakoj konkurenciji dobijete najveće ocjene žirija i budete proglašeni najboljim u regionu. Na kraju bih želio čestitati organizatorima na odličnoj organizaciji tri festivalska dana i vidimo se ponovo naredne godine na ovoj prestižnoj manifestaciji – kaže Radovan Vukoje, direktor Podruma “Vukoje 1982”.

Kvalitet proizvoda poznate vinarije iz Trebinja prepoznale su brojne regionalne, ali i svjetske zvijezde.

Poznati pjevači, muzičari, glumci, režiseri, sportisti, teško mogu zamisliti posjetu ovom živopisnom hercegovačkom gradu, a da ne posjete i uživaju u njihovim vinima. Tako su samo u posljednjih mjesec dana Podrum “Vukoje 1982” obišli muzička zvijezda Lepa Brena i poznati glumac Irfan Mensur.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh