BIZnews

Sparkasse bank dd BiH na XV Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju

Sparkasse Bank d.o.o. BiH i ove godine ponosni je sponzor Međunarodnog sajma privrede u Tešnju, koji će se održati u periodu od 13-16. juna 2019.

Sparkasse Bank na Međunarodnom sajmu Tešanj - PR/Haber.ba

Jubilarni, 15. po redu Međunarodni poslovni sajam, u organizaciji „Biznis centra“ Jelah – Tešanj, predstavlja tradicionalno godišnje okupljanje nekih od najvećih i najeminentnijih kompanija i privrednika u regionu.

“Tema ovogodišnjeg Sajma je regionalna saradnja, i Sparkasse Bank dd BiH, kao dio jedne od vodećih regionalnih bankarskih grupacija, vjeruje u saradnju sa privrednicima što smo pokazali, i nastavljamo pokazivati ne samo posebnim kreditnim linijama koje nudimo, nego i našim radom sa lokalnim vlastima i privrednicima u identificiranju investicijskih prilika”, izjavio je Adis Delić, direktor segmenta prodaje pri Sektoru za poslovanje sa privredom Sparkasse Bank dd BiH.

Spakasse Bank dd BiH već dugi niz godina učestvuje na Međunarodnom sajmu kao sponzor, ali i učesnik panela čije su teme usmjerene na bolju regulaciju privrednog sektora, i jačanje položaja privrede u zemlji.

Ovogodišnji sajam će okupiti oko 300 izlagača iz Holandije, Njemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Turske i naravno BiH, privrednika iz zemalja EU, javnih kompanija, predstavnika privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava, a zemlja partner je Sjeverna Makedonija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh