BIZnews

Bankarske usluge Sparkasse Bank od sada dostupne stalno kroz 24h Zonu u poslovnici Visoko

Bankarske usluge u bilo koje vrijeme, od podizanja novca do mjenjačnice i depozitnog automata, od sada su klijentima Sparkasse Bank dd BiH dostupni i u poslovnici Visoko. Bankarske usluge 24 sata dnevno na raspolaganju su vlasnicima svih vrsta kartica.

Sparkasse Bank 24h Zona - PR/Haber.ba

“Sparkasse Bank BiH je uvela 24h Zone kako bi učinila bankarske usluge još dostupnijim svojim klijentima. Ova zona, za naše klijente u Visokom, otvorene je 24 sata dnevno, kako bi ubuduće mogli obavljati transakcije kada god požele, ne ograničavajući se radnim vremenom poslovnice”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.

24h Zona putem najsavremenijih multifunkcionalnih uređaja omogućava obavljanje brojnih šalterskih usluga bez čekanja u redu i u vrijeme koje korisnicima najviše odgovara.

Sparkasse Bank dd BiH nudi usluge 24h Zone u svim većim gradovima u BiH, na kojima klijenti mogu podići gotovinu, izvšiti pologa pazara, konverziju valuta ili predavanja platnih naloga u zemlji uz automatsku ovjeru. Posebna pogodnost 24h Zone je to da je pristup i korištenje bankarskih usluga omogućen vlasnicima svih kartica, bez obzira na vrstu izdavaoca kartice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh