BIZnews

POČETAK KAMPANJE “ZAJEDNO SA VAMA POMAŽEMO PORODICAMA KOJIMA JE TO POTREBNO”

Humanitarnu akciju “Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno”, na današnjoj konferenciji za medije predstavili su njeni organizatori: Schauma, udruženje Pomozi.ba i Bingo.

Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno - PR/Haber.ba

Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine.

Svaki put kada neko kupi u Bingo objektu bilo koja dva Schauma proizvoda u periodu od 16. maja do 16. juna, Schauma treći daruje udruženju Pomozi.ba. Na ovaj način, u humanitarnu akciju smo uključili i naše kupce. To objašnjava naziv kampanje: “Zajedno sa vama pomažemo”, kazao je Adis Bešlić, voditelj ključnih kupaca u Henkelu.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio i Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba. On je
zahvalio firmama Henkel i Bingo što su prepoznali rad ovog Udruženja te za partnera u dobrotvornoj akciji odabrali upravo Pomozi.ba.

Naše Udruženje će prvenstveno podijeliti Shauma proizvode socijalno ugroženim porodicama, ali i domovima za zbrinjavanje osoba s poteškoćama u razvoju, domovima i udruženjima slijepih i slabovidnih
lica, udruženjima penzionera, kao i korisnicima projekta “Obrok za sve”
, pojasnio je Karalić.

Važnost ove humanitarne akcije prepoznali su u Bingo d.o.o. Oni su Henkelu omogućili da kampanju
organizuju u svim Bingo prodajnim objektima te putem Bingo kanala komunikacije.

Uvijek nam je drago kada sudjelujemo u humanitarnim akcijama, bilo kao inicijatori ili partneri projekta. Nadamo se da će ova akcija biti uspješna, na radost onih kojima je pomoć potrebna. Kako bismo našim kupcima na prodajnim mjestima što bolje približili kampanju, šamponi će tokom kampanje biti sniženi i do 30%”“, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga kompanije Bingo.

Na kraju konferencije, govornici su pozvali što veći broj ljudi na kupovinu Schauma proizvoda,
napomenuvši da je ovo kampanja u kojoj “Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh