BIZnews

Njemačka kompanija želi da sarađuje sa zlatarima iz BiH

Zenička razvojna agencija (ZEDA) objavila je poziv njemačke kompanije koja želi da sarađuje sa zlatarima iz Bosne i Hercegovine.

Zlato - Ilustracija/Nezavisne.com

Kako su naveli, agencija “ZEDA” je od partnera iz Njemačke – Zanatske komore Minhena i Gornje Bavarske, dobila ponudu u kojoj firma iz Njemačke traži zlatarske firme/zanatlije iz Bosne i Hercegovine.

Ponuda je upućena zlatarima koji su zainteresovani da uspostave poslovnu saradnju s firmom iz Njemačke u okviru ugovora o proizvodnji.

Pozivamo sve zlatarske firme/obrte iz Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani da se sastanu sa predstavnicima firme iz Njemačke da se prijave kontakt na alma@zeda.ba ili putem telefona 032 445 830“, saopšteno je iz agencija ZEDA, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh