BIZnews

Tradicionalni FIS kućni sajam u Mostaru

Tokom ovog i narednog mjeseca, kompanija FIS organizirat će tradicionalne kućne sajmove u svim svojim centrima.

FIS Mostar - PR / Haber.ba

Oni podrazumijevaju sajamske popuste – cijene niže za 20 posto na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki.

U FIS-ovom centru u Mostaru danas je započeo Sajam, na kojem osim sniženih cijena kupci imaju priliku počastiti se uz besplatna jela sa roštilja.

Ko uređuje kući i vrt, današnji Sajam je idealna prilika. Pozivamo ih da iskoriste sve prednosti koje FIS danas nudi, rekao je direktor mostarske poslovnice Ante Jerković.

Kazao je i da očekuje dobar odziv kupaca, jer je svake godine interesovanje za sajmove sve veće. Jedan od kupaca (Alen) kaže da redovno kupuje u FIS-u i da je to idealno mjesto da se pronađe sve što treba jedno domaćinstvo. Posebno je pohvalio sajmove poput današnjeg.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh