BIZnews

UniCredit Bank je “Banka godine” u Bosni i Hercegovini

UniCredit Bank sa zadovoljstvom objavljuje da joj je i ove godine magazin The Banker dodijelio nagradu “Banka godine” u Bosni i Hercegovini za 2018.godinu.

UniCredit Bank "Banka godine" u BiH - PR/Haber.ba

Advertisements

Osvajače nagrade “Banka godine”, koja se smatra standardom za bankarsku izvrsnost, odabrao je međunarodni žiri koji je ocjenjivao konkurentne banke i njihovu sposobnost ostvarenja prinosa, postizanja strateške prednosti i opsluživanja potreba tržišta. Procjena je izvršena tokom razdoblja od januara 2017. do juna 2018. godine.

“Ovakve rezultate uspjeli smo postići zahvaljujući predanosti svih naših zaposlenika, ali i izuzetnoj lojalnosti naših klijenata, na čemu smo im veoma zahvalni. Njihovo povjerenje nas obavezuje da kontinuirano radimo na isporuci proizvoda i usluga vrhunske kvalitete”, izjavio je Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Jean Pierre Mustier, izvršni direktor UniCredit-a ovom prilikom je izjavio: “Veoma smo ponosni što nas je The Banker proglasio “Bankom godine” u Bosni i Hercegovini. Uz naše dobre rezultate, ovo je potvrda da je naš Transform 2019 na dobrom putu. Cilj nam je biti najinovativnija banka u zemlji, kontinuirano ulažući u digitalizaciju, kako bismo pružili najbolje našim klijentima, ali i našim zaposlenicima”.

Uz ovogodišnju titulu “Banke godine” u Bosni i Hercegovini, UniCredit je također priznat kao “Banka godine” u Italiji, te kao najbolji pružatelj deviznih usluga za 2019. u Italiji i Austriji od strane Global Finance-a.


Advertisements

Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

Loading..
loading...

Advertisements

Na vrh