BIZnews

Nove tehnologije za budućnost poslovanja, Kompanija Comtrade System Integration obilježila početak rada u BiH: Zaposleno novih 30 konsultanata, inžinjera i domenskih eksperata

Na svečanom prijemu, u prisustvu gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake, partnera, vendora i čelnika značajnih kompanija u BiH, kompanija je predstavila svoju misiju – pomoći klijentima da uspješno transformišu svoje poslovne modele i unaprijede konkurentnost uz vodeće tehnologije.

Advertisements

Comtrade SI uposlila je 30 domaćih konsultanata, inžinjera i domenskih eksperata, a uz tehnološku i biznis ekspertizu, te vendorska partnerstva sa tehnološkim liderima kao što su Cisco, DellEMC, HP, IBM, Microsoft i Oracle, Comtrade System Integration će klijentima u BiH ponuditi inovativna IT rješenja i konsultantske usluge za sve aspekte poslovanja.

Održana je I panel diskusija: “Digitalna transformacija – izazovi, koraci, rezultati”, na kojoj se gpovorilo kako digitalne tehnologije mogu da podstaknu inovaciju, uspostavljanje efikasnog radnog okruženja i stvaranje novih poslovnih prilika.

Comtrade je jedna od deset tehnoloških kompanija u svijetu koja ima ugovor sa renomiranom naučnom institucijom CERN, a prva je kompanija u svijetu za recovery i backup rješenja.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh