BIZnews

U Sarajevu održano edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”

U Poliklinici Sunce Agram u Sarajevu večeras je završeno edukativno druženje s trudnicama ‘Naše putovanje počinje’.

Edukativno druženje s trudnicama 'Naše putovanje počinje' - PR/Haber.ba

Advertisements

Okupilo je više od stotinu trudnica koje su na jednom mjestu imale priliku slušati edukativna i zanimljiva predavanja, te posjetiti štandove sponzora i partnera projekta. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera, u saradnji sa Poliklinikom Sunce Agram.

Svaka trudnica je na početku programa dobila vrećice sa poklonima i promotivnim materijalom sponzora i partnera, te časopis “Roditelj”, čiji je izdavač kompanija Sfera d.o.o. Mostar.

Direktor Poliklinike Sunce Agram, prim. dr. Taib Delić, prvi se obratio trudnicama, te im poželio dobrodošlicu, nakon čega je uslijedila prezentacija o temi ‘Ishrana u trudnoći’. Teme o kojima se govorilo u nastavku programa su bile: ‘Ultrazvučni pregledi po trimestrima’, ‘Važnost oralne higijene u trudnoći’, ‘Važnost oralne higijene u trudnoći’, ‘Dojenje’, ‘Antimetil u trudnoći’, te ‘Prednost korištenja pelena u formi gaćica’.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby, Espumisan L i Lioton 1000, te Tosama.

Partneri: Medimpex sa proizvodima Mollers, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Kompanija Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, “Roditelj”, koji je namjenjen majkama i njegov cilj je da educira, savjetuje i informiše. Shodno uspješnoj saradnji sa stručnjacima i majkama nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. Poliklinika Sunce Agram je najveća i najsavremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.

Prvo druženje održano je u Mostaru, dok je naredno zakazano za Banja Luku. Projekat će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh