BIZnews

Mostar – Ivo Bradvica odlazi s mjesta direktora Aluminija

Direktor Aluminija d.d. Mostar Ivo Bradvica obratit će se javnosti na sutrašnjoj konferenciji za novinare, koju saziva za 10 sati u Velikoj dvorani Upravne zgrade Društva, saopšteno je iz Ureda za odnose sa javnošću Aluminija.

No image - Haber.ba


Ivo Bradvica (Foto: Aluminij.ba)

Osvrnut će se na posljednja događanja, kao i na perspektive daljnjeg poslovanja Aluminija u svjetlu opšteg poslovnog okružja u aluminijskoj industriji, ali sa posebnim naglaskom na uslove i okolnosti za normalno poslovanje unutar BiH.

Ivo Bradvica će sutrašnju konferenciju iskoristiti za svojevrsni pozdrav, pošto će mu to, njegovom odlukom, biti posljednji istup s položaja prvoga čovjeka hercegovačkog diva.

Uprava Aluminija stavit će, naime, mandat na raspolaganje već na prvomu zasjedanju novoga saziva Nadzornog vijeća, koje će biti formirano nakon poimeničnog imenovanja članova na Skupštini Društva, zakazanoj za 8. novembar 2013. godine.

(haber.ba)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh